Hozzávalók:
2 tojás
50g liszt
50g finomított kristálycukor
150ml mandulatej
Vaj a forma kikenéséhez
6 sárgabarack
Tört pisztácia
Elkészítése:
1. Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.
2. A tojásokat keverd össze a liszttel, add hozzá a tejet és a cukrot.
3. Vajazz ki formákat, majd öntsd bele az előző masszát.
4. Mosd meg és vágd negyedekbe a sárgabarackokat, majd oszlasd el a formákban. Szórd meg pisztáciával a tetejét.
5. Süsd húsz percig.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...