Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Sárgabarackos-mandulatejes-pisztáciás clafoutis

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

2 tojás
50g liszt
50g finomított kristálycukor
150ml mandulatej
Vaj a forma kikenéséhez
6 sárgabarack
Tört pisztácia

Elkészítése:

1. Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.

2. A tojásokat keverd össze a liszttel, add hozzá a tejet és a cukrot.

3. Vajazz ki formákat, majd öntsd bele az előző masszát.

4. Mosd meg és vágd negyedekbe a sárgabarackokat, majd oszlasd el a formákban. Szórd meg pisztáciával a tetejét.

5. Süsd húsz percig.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL