Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Cseresznyés clafoutis

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

2 tojás
50g liszt
3 csapott ek cukor
170ml vaníliaízesítésű szójatej
Vaj a forma kikenéséhez
300g cseresznye

Elkészítése:

1. Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.

2. Keverd össze alaposan a tojásokat a liszttel, majd a cukorral és a tejjel is.

3. Vajazd ki a sütőformát, majd öntsd bele a masszát.

4. Rendezd el a tetején a megmosott cseresznyét.

5. Süsd harminc percig, míg a teteje aranybarna nem lesz.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL