GASZTRO

Spenótos, húsmentes

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

80dkg közepes nagyságú krumpli
40dkg paradicsom
1,5dl tej
1,5dl tejszín
5+15dkg reszelt sajt
10dkg spenót
½ csokor vágott petrezselyem
Só, bors, szerecsendió

Elkészítése:

1. Főzd meg héjában a krumplit; szűrd le, pucold meg. Vágd félbe. Pucold meg, és vágd negyedekre a paradicsomot.

2. Forrald fel a tejszínt, vedd le a tűzről, tedd bele a spenótot és 5dkg sajtot. Ízesítsd sóval, borssal és szerecsendióval. Add hozzá a vágott petrezselymet.

3. Rendezd sütőtálba a krumplit és a paradicsomot, öntsd le szósszal és szórd meg 10dkg reszelt sajttal.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL