Hozzávalók:
80dkg közepes nagyságú krumpli
40dkg paradicsom
1,5dl tej
1,5dl tejszín
5+15dkg reszelt sajt
10dkg spenót
½ csokor vágott petrezselyem
Só, bors, szerecsendió
Elkészítése:
1. Főzd meg héjában a krumplit; szűrd le, pucold meg. Vágd félbe. Pucold meg, és vágd negyedekre a paradicsomot.
2. Forrald fel a tejszínt, vedd le a tűzről, tedd bele a spenótot és 5dkg sajtot. Ízesítsd sóval, borssal és szerecsendióval. Add hozzá a vágott petrezselymet.
3. Rendezd sütőtálba a krumplit és a paradicsomot, öntsd le szósszal és szórd meg 10dkg reszelt sajttal.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK