Szabó Anna
Hozzávalók:
80dkg közepes nagyságú krumpli
40dkg paradicsom
1,5dl tej
1,5dl tejszín
5+15dkg reszelt sajt
10dkg spenót
½ csokor vágott petrezselyem
Só, bors, szerecsendió

Elkészítése:
1. Főzd meg héjában a krumplit; szűrd le, pucold meg. Vágd félbe. Pucold meg, és vágd negyedekre a paradicsomot.
2. Forrald fel a tejszínt, vedd le a tűzről, tedd bele a spenótot és 5dkg sajtot. Ízesítsd sóval, borssal és szerecsendióval. Add hozzá a vágott petrezselymet.
3. Rendezd sütőtálba a krumplit és a paradicsomot, öntsd le szósszal és szórd meg 10dkg reszelt sajttal.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK