Hozzávalók:
60dkg sárgarépa
1 szál póré
½ kg sertéscomb
3ek olaj
1ek szezámmag
2ek vaj
1ek liszt
2,5dl húslé
Csipetnyi kakukkfű
Só, bors, őrölt chili
Elkészítése:
1. Pucold meg és karikázd fel a répát meg a pórét. A répát dobd 3-5 percre lobogó, sós vízbe, szűrd le és csapasd le hideg vízzel.
2. A húst kockázd fel, keverd össze sóval, borssal és chilivel. Forrósítsd fel az olajat, majd közepes tűzön süsd át benne a húst (kb. 5 perc). Add hozzá a répát és a hagymát, majd párold további 3 percig. Keverd hozzá a szezámmagot is, és tedd egy sütőformába.
3. Olvaszd meg a vajat, futasd meg benne a lisztet, majd öntsd fel a húslével. Ízesítsd sóval, borssal, kakukkfűvel; majd forrald ki.
4. Vedd le a tűzről, keverd hozzá a tejszínt, és öntsd a répás húsra. Told kb. 15-20 percre 200°C-ra előmelegített sütőbe.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK