Elkészítése:
1. Egy cukkinit vagy kaliforniai paprikát készítsünk elő megtölteni.
2. 100 gr darált marhahúst egy kisebb fej hagymával egy reszelt sárgarépával, pirítsunk meg, majd ízesítsük ízlés szerint sóval, borssal, zöldfűszerekkel öntsünk rá 100 ml paradicsomlevet és pároljuk össze.
3. Egy evőkanálnyi reszelt sajttal szórjuk meg a húsos keverékkel megtöltött zöldséget és forró sütőben grillezzük ropogós pirosra.
OLVASS TOVÁBB!
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Nem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK