Elkészítése:
1. Egy zacskó kb. 500 gr brokkolit felteszünk egy felkockázott kisebb burgonyával főni.
2. Egy teáskanál vaj és ugyanennyi olívaolaj keverékén átforrósítunk egy gerezd fokhagymát egy teáskanál liszttel, kevés sóval, szerecsendióval és fehér borssal majd hozzá öntünk 200 ml tejet a zöldségek felével és a főző vízzel együtt kiforraljuk.
3. Az edényben maradt brokkolit és krumplit átturmixoljuk, és az egészet összekeverjük.
Hűvös őszi estéken, de egy napsütéses ebédhez a teraszon, kiváló csemege ez a leves.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK