Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Gomba... gomba... gomba...

Szerző:
Szabó Anna

 

Elkészítése:

1. 150 gr tetszőleges gombát tisztítsunk meg, és daraboljunk fel. Egy teáskanálnyi vajon egy fél vöröshagymát forrósítsunk át, majd dobjuk hozzá a gombát, és kevergessük míg levet ereszt.

2. Szórjuk meg egy kevés petrezselyemmel és egy apróra vágott csemege uborkával, majd húzzuk félre a tűzről.

3. Egy evőkanálnyi tejfölt keverjünk el egy teáskanálnyi mustárral, a gomba levével, majd öntsük a gombára, és ízesítsük kedvünk szerint sóval, borssal esetleg némi citromlével.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL