Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Túrófánk

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

1 kocka margarin
30dkg liszt
25dkg túró
4 tojássárgája
20dkg cukor
Olaj
Ízlés szerint lekvár és/ vagy porcukor

 

 

Elkészítése:

1. Öntsd egy tálba a margarint, a lisztet, a túrót, a tojások sárgáját és a cukrot. Gyúrd össze jó alaposan.

2. Lisztezett deszkán nyújtsd ujjnyi vastagra, majd szaggasd ki pogácsaszaggatóval.

3. Süsd felhevített olajban világosra, majd szedd papírtörlővel kibélelt tálba. (A papírtörlő segít, hogy ne szívja meg magát olajjal a fánk.)

4. Tálaláskor adj mellé porcukrot vagy lekvárt.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL