Hozzávalók:
3 sárgarépa, felszeletelve
2 zellerszár, felszeletelve
2 gerezd fokhagyma, összezúzva
1 nagy fej vöröshagyma, felaprítva
1 konzerv (85dkg) tört vagy passzírozott paradicsom
1 üveg (50g) salsa
2 kiskanál fűszerpaprika vagy csilipor
1 kiskanál őrölt római kömény
1 konzerv (45dkg) vesebab, átmosva, lecsurgatva
1 konzerv (45dkg) tehénbab, átmosva, lecsurgatva
1 konzerv (45dkg) fehérbab, átmosva, lecsurgatva
1 csemege zöldpaprika, apróra vágva
1 piros húsú étkezési paprika, apróra vágva
Elkészítése:
1. Tegyed a répát, a zellert, a kétféle hagymát, a paradicsomot, a salsát, a fűszerpaprikát és a köményt egy négyliteres kuktafazékba vagy római tálba. Fedő alatt, magas hőfokon főzd 5-7 órán keresztül, míg minden zöldség megpuhul.
2. Kavard hozzá a háromféle babot meg a felvagdosott paprikát, majd főzd tovább magas hőfokon, de most már fedő nélkül, míg a paprika meg nem puhul és a szósz be nem sűrűsödik.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK