Hozzávalók:
3 sárgarépa, felszeletelve
2 zellerszár, felszeletelve
2 gerezd fokhagyma, összezúzva
1 nagy fej vöröshagyma, felaprítva
1 konzerv (85dkg) tört vagy passzírozott paradicsom
1 üveg (50g) salsa
2 kiskanál fűszerpaprika vagy csilipor
1 kiskanál őrölt római kömény
1 konzerv (45dkg) vesebab, átmosva, lecsurgatva
1 konzerv (45dkg) tehénbab, átmosva, lecsurgatva
1 konzerv (45dkg) fehérbab, átmosva, lecsurgatva
1 csemege zöldpaprika, apróra vágva
1 piros húsú étkezési paprika, apróra vágva
Elkészítése:
1. Tegyed a répát, a zellert, a kétféle hagymát, a paradicsomot, a salsát, a fűszerpaprikát és a köményt egy négyliteres kuktafazékba vagy római tálba. Fedő alatt, magas hőfokon főzd 5-7 órán keresztül, míg minden zöldség megpuhul.
2. Kavard hozzá a háromféle babot meg a felvagdosott paprikát, majd főzd tovább magas hőfokon, de most már fedő nélkül, míg a paprika meg nem puhul és a szósz be nem sűrűsödik.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK