Hozzávalók:
¼ pohár friss narancslé
2 evőkanál rizsborecet
1 evőkanál frissen reszelt gyömbér
1 gerezd fokhagyma, összezúzva
½ kiskanál só
2 evőkanál sötét szezámolaj
1 fej kínai káposzta, legyalulva
3 sárgarépa lereszelve
1 köteg zöldhagyma, vékonyan felkarikázva
2 evőkanál pirított szezámmag
Elkészítése:
Egy nagy tálban keverd össze a narancslét az ecettel, a gyömbérrel, a fokhagymával, a sóval és az olajjal. Tedd bele a káposztát, a répát és a hagymát, majd jól rázd össze. Hagyd állni – szobahőmérsékleten fél órát vagy hűtőben 2 órát. Tálalás előtt szórd meg szezámmaggal.
98kcal (412kJ), 2g fehérje, 9g szénhidrát, 3g élelmi rost, 6g zsír (ebből 1g telített), 0mg koleszterin, 229mg nátrium
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK