Hozzávalók:
1/3 csésze paradicsomlé
3 evőkanál citromlé
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál apróra vágott friss vagy 1 kiskanál szárított bazsalikom
¼ kiskanál só
1 konzerv (kb. 18dkg) tonhal
1 konzerv (kb. 45dkg) fehérbab, átmosva, lecsurgatva
1 közepes uborka, meghámozva, kimagozva, feldarabolva
¼ csésze magozott nagy szemű olajbogyó, összevágva
6 csésze vegyes salátalevélű
Elkészítése:
1. Egy kiöntős edényben jól keverd össze a paradicsomlét, a citromlét, az olajat, a bazsalikomot és a sót.
2. Rakd bele egy közepes méretű tálba a halat, a babot, az uborkát meg az olajbogyót, öntsd le 1 evőkanálnyi dresszinggel, és keverd össze.
3. Négy tányéron oszd szét egyenlően a salátaleveleket, rakd rá ugyancsak egyenlő arányban a tonhalas elegyet, majd öntözd meg a maradék dresszinggel.
206kcal (865kJ), 18g fehérje, 20g szénhidrát, 7g élelmi rost, 9g zsír (ebből 1g telített), 13mg koleszterin, 597mg nátrium
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK