Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Képek

 

Egyéb instrukciók az elemzéshez

Kocka:

A kocka Téged jelképez, és azt, hogy hogyan látod magadat a világban.
Ha a kocka áttetsző, azt jelenti, hogy az emberek átlátnak rajtad. A kocka az érzéseket is jelenti, attól függ miből készült, és hogy mennyire van előtérben.
A kocka mérete a sivataghoz képest, reprezentálja az egódat. Nagy kocka: egoista vagy, mindig magadra gondolsz. Közepes kocka: egészséges énképre utal. Kicsi kocka: önbizalomhiány, alacsony önbecsülés. Probléma az énképpel. Ha a kocka túl nagy a sivataghoz képest, azt jelenti, hogy önző, egoista vagy.

Létra:

A létra a barátaid jelképe.
Ha a létre a kockára van támasztva, akkor barátaid mindig számíthatnak rád, és téged ez a tudat örömmel tölt el. A kocka és a létra közötti távolság azt mutatja, mennyire vagy közel a barátaidhoz. A létra mérete azt mutatja, mennyire fontosak számodra barátaid. Tehát minél kisebb a létra, annál kevésbé fontosak számodra.

Ló:

A ló a szerelmedet, vagy az ideális szerelmedet jelképezi. A ló és a kocka közötti távolság jelzi a szerelmeddel való közelséget.
Ha az előtérben van és nincs rajta nyereg, lószerszám, többnyire számíthatsz rá, de figyelj oda a kapcsolatodra. Ha nyereg van rajta, biztonságban vagy mellette, hűséges, „meg van szelídítve” és elkötelezte magát melletted. Ha szabadon ugrál és nincs rajta nyereg, párod kiszámíthatatlan, és ellenőrizhetetlen. Ha az előtérben van: közeledben van. Ha a ló elmegy a hegyen túl a naplemente felé: a kapcsolatod véget ér.
A nagysága egyenesen arányos azzal, mennyire fontos neked a kapcsolatod.

Vihar:

A vihar az akadályokat, problémákat jelképezi az életedben.
Ha éppen elmúlóban van, meg fog oldódni a közeljövőben a problémád. Ha a vihar a közelben van, nincs egyelőre megoldás a problémára. A vihar mérete azt mutatja, mekkora a probléma. A távolabbi vihar nem életbevágó problémát jelképez. Ha a vihar heves, a probléma nagy szomorúságot okoz.

Az alábbi képek közül kattints arra, amelyhez leginkább hasonlít a rajzon lévő tárgyak mérete, elhelyezése.

  

  

  

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL