Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

A Stiletto

 

A Stiletto (tűsarkú), mint fegyver

Ha imádod a tűsarkút, akkor leginkább élénk és különleges személyiség vagy, aki vágyik a figyelemre. Néha szeszélyes vagy és egy kissé el vagy kényeztetve, de mindig megkapod, amit akarsz, mert merészséged nem ismer határt! Magabiztosságot, kifinomultságot és szexepilt sugárzol. Nyugodtan megnyerhetnéd az Év Legjobban Öltözött Nője kategóriát! Természetesen ez attól függ, hogy mit viselsz éppen.

A magas sarkú kihangsúlyozza a lábaid hosszúságát, és egy kis magasságot is ad, így egy kicsit magasabb leszel pár centivel a körülötted lévő embereknél. Az a fajta nő vagy, aki szereti kirittyenteni magát, még akkor is, ha csak a barátnőivel megy el vacsorázni. Szereted, ha észrevesznek, és bűbájos életstílusod van.

Ha az első randin tűsarkút szeretnél viselni, tedd azt! (De előtte bizonyosodj meg, hogy a randin nem sziklamászás vagy kirándulás lesz…)
Azt tanácsoljuk, hogy tudd, hogy hogyan viseld ezt a fajta cipőt önbizalommal, különben a cipő-személyiséged fog megváltozni merész és magabiztosból bizonytalanná és esetlenné… és mi nem szeretnénk, ha ez történne.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL