Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Tornacipő

 

Tornacipő, edzőcipő (sneaker)

A manapság oly divatos tornacipőknek üzenete van, főleg, ha egy alapvetően dekoratív nő hordja: határozottan visszavágsz ezzel az általánosításra hajlamos embereknek.

Az a fajta lány vagy, aki egy kicsit jobban aktivizálja magát és sportosabb, mint a lapos cipőben szaladgáló csajok. A pasikkal könnyedén megtalálod a hangot, valószínűleg többet lógsz velük, mint csajokkal. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy fiús lennél. Azért néha valószínűleg te is előkapsz egy-egy csinos darabot, főleg, ha szoknyát vagy lenge nyári ruhát húzol. Szereted ugyan megtörni a szabályokat, de barátaid éppen ezért imádnak. Mindig érdekel valami, keresed a dolgok mögötti valós tartalmat.

Első randin a férfiak nem tudják zongorázni a különbséget az elegáns cipőmárkák között, de pl. a Converse és a Nike között igen. Jusson eszedbe, hogy mit veszel fel a tornacipődhöz, természetesen, ha dögös sneakers-ed van, a kinézeted legyen egyszerű, és ha a tornacipőd egyszerű, vegyél fel hozzá kis ékszert vagy a felsőt – alsó viseleted legyen színes. Vésd eszedbe, hogy a sneakers legjobb lapos sarokkal, így ne keverd a stiletto személyiséget a sneaker személyiséggel – mivel természetesen ez a stílusod!

Vissza a kártyalapokhoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL