Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Lábujjközi papucs

 

Lábujjközi papucs, flip-flop papucs

Világ hippijei egyesüljetek! Egyszer már megértette a világ, miért harcolnak, és ki gondolta volna, hogy a lábbelijük már megtette helyettük, amit lehet? Megfigyelték, hogy a szabadlelkű emberek szeretik ezt az ökonómiai (vagy inkább olcsó) viseletet, ami rendkívül praktikus – főként hőség idején.

Elutasítják azt a társadalmi konvenciót, hogy azért öltözzön valaki szépen, hogy mást boldoggá tegyen. Valahol ez is a lázadás egy formája, hiszen sok divatrajongó az ízléstelenséggel címkézte fel. De ne is foglalkozz vele! A többség pontosan tudja, hogy a flip-flopot viselők, lazák, nagyon barátságosak, energikusak, merészek és becsületesek. Vidámak, jókedvűek, másokat is fel tudnak vidítani, mindig mosolyognak valamin.

Ha te is ilyen vagy, a stílus számodra fontos, de csak addig, amíg a hétköznapokban is kényelmes tudsz lenni. Sokáig tart rávenni, hogy kiöltözz! Egyébként ez a fajta viselet ragyogóan néz ki szépen kifestett lábkörmökkel! Hűséges, megbízható és igaz barát vagy. Bár bolondos is tudsz lenni kicsit. El szoktad hanyagolni teendőidet, és sokszor nem vállalsz felelősséget a tetteidért. Legszívesebben egy tengerparton laknál, leginkább egy hétköznapi és sikeres munkahely lenne számodra megfelelő.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL