Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Környezetvédő

 

A környezet iránti szenvedélyed lelked céljából fakad. A megtestesülésed előtt elkötelezted magad amellett, hogy ezt az életet a bolygó megsegítésére szenteled. Minden alkalommal érezheted ezt a célt, amikor felzaklat a környezetszennyezés; valamint az állatok, a virágok és a fák iránti szereteteden keresztül is. Gyakran érzed úgy, hogy szorosabb kapcsolatban állsz az állatokkal, mint az emberekkel. Ez azért van, mert a lelked rezonál a természet őszinteségére és szépségére.

Ez a lap arra inspirál és motivál, hogy a környezet érdekében cselekedj. Ez azzal kezdődik, hogy környezetbarát életstílust követsz, például újrahasznosítással foglalkozol, vagy "zöld" tisztítószereket használsz. A környezetvédelemmel kapcsolatos hivatásod kapcsolódhat állatokhoz (kutyafelügyelet, kutyasétáltatás, állati kommunikáció, állatvédő aktivista munka és így tovább), növényekhez (botanika, kertészkedés, tájépítészet és hasonlók) kristályokhoz, vizekhez, levegőminőséghez, alternatív energiához stb.

Figyeld meg szenvedélyeidet és érdeklődésedet, és tekintsd olyan irányjelzőknek, amelyek megmutatják azokat a tevékenységeket, amelyeket az állatok és a természet védelme érdekében végezhetsz. Ha bármikor azt gondolod, hogy "Valakinek tenni kellene valamit ezzel kapcsolatban", akkor tudd, hogy te vagy az a "valaki".

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL