Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Táplálás

 

Az angyalok szerint "ételalkimista" vagy, ami azt jelenti, hogy isteni mágiát teremtesz az általad készített fogásokon és táplálkozás ismereteiden keresztül. Tanácsokat adhatsz másoknak az egészséges étrend alkalmazásáról; és bemutathatod ezt a képességet barátaidnak, családtagjaidnak és klienseidnek. Talán arra vezetnek, hogy írj egy szakácskönyvet, nyiss egy éttermet, vagy készíts ízletes ételeket másoknak. Érdeklődésed oda is vezethet, hogy a táplálkozástudománnyal foglalkozol, és annak jelentőségéről tanítasz.

Érzékeny ember vagy, és hatással vannak rád az elfogyasztott ételek és italok. Már megfigyelted, hogy energiád és hangulataid az elfogyasztott ételeknek és italoknak megfelelően ingadoznak. Mivel figyeltél az érzelmi és fizikai egészséged ilyen irányú összefüggéseire, a saját bőrödön tanultad meg, hogyan hat rád az, amit beviszel a testedbe. Ez arra késztethet, hogy könyveket olvass vagy tanfolyamokra iratkozz be ebben a témában. Még az is lehetséges, hogy táplálkozástudományi diplomát szerzel, ami feljogosít, hogy másoknak segíts.

Amint segítségül hívod a gyógyító angyalokat, azt tapasztalod majd, hogy az egészségtelen sóvárgásokat az egészséges ételek és italok iránti vágy váltja fel. Ezt a folyamatot is megtaníthatod másoknak.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL