Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Virágok

 

Ez a lap a virágokhoz fűződő különleges kapcsolatodat jelzi. Illatuk, színük és szépségük gyógyító áldást nyújt. Amint virágokat ültetsz, csodálod és fényképezed őket és dolgozol velük, úgy alakul az isteni "virággal" való kapcsolatod is. A virágok iránti vonzódásod csak most kezdődik, és a köztük töltött idő segíteni fog, hogy életed egésze kiviruljon.

Lehetséges, hogy a szó szoros értelmében virágokkal dolgozol - például kertészként, virágárusként vagy virág-esszenciával dolgozó gyógyítóként. Az is lehet, hogy a természeti világ e pompás szépségeivel töltött személyes idő beindítja kreatív ötleteidet egy új karrierúttal kapcsolatban.

Tehát akár hivatássá vagy szakmává kell válnia a virágokhoz fűződő kapcsolatodnak, akár nem, tölts időt velük már ma. Sétálj végig egy virágüzleten, és figyeld meg, milyen színű virághoz vonzódsz. Ez a virág olyan gyógyító tulajdonságokat hordoz, amelyekre most azonnal szükséged van. Ha lehetséges, vidd haza, és tölts időt azzal, hogy magadba szívod színét és illatát. Bízz a virág bölcsességében, és abban, hogy hatalmában áll segíteni életcélod útján.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL