Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Téglalap típus

 

A téglalap típusú nő késő éjszakáig fenn tud maradni, ha unkáról vagy szórakozásról van szó. Utál korán kelni. Alakja általában izmos, sportos, kiváló érzéke van a divathoz.


A téglalap típusú nőnek:

- nincs élesen kitűnő dereka, még akkor sem, ha sovány
- erős, robosztus a teste
- gyakran vékonyak a lábai, egyenes a csípője, lapos a feneke
- főleg a hasára, a mellére a hátára és a csípő felső részére hízik,
- azt a kis derekát is elveszíti, ami volt, ha néhány kilót felszed,
- feltűnően egyenesek a lábai.


A téglalap típusnak nagy az étvágya, hajlamos az elhízásra harmincas-negyvenes éveiben. Minden testtípusú nő közül a téglalap szed fel a legtöbbet a nyakára és az arcára. Tokát növeszt, pedig nagyon nem akarja.

Étkezés

Ha egyszer elkezd enni, nehezen hagyja abba. Olyan diétára van szüksége, amely szigorúan megszabja, mennyit és mikor táplálkozhat. Esetében nem megengedhető a „ha nagyon éhes, egyél egy kis túrót” típusú tanács, mert a kis túróból hamarosan egy nagy habos torta lesz.

Sportolás

Szüksége van a rendszeres és fárasztó testmozgásra, mert enélkül gyakorta levert. A legjobb az izzasztó aerobic, a gyorsúszás, a futás, a kerékpározás.

Öltözködés

A felsőket, kabátokat és feltétlenül méretre szabottan válaszd ki. A fazon legyen egyenes, szögletes vállal, ne derékban szabott. A nadrág és a szoknya enyhén lefele szűküljön, mindenféle hajtás vagy húzás nélkül. Itt persze nem a 80'-as évek répa nadrágjára gondoltunk. Előnyös a rövidebb szoknya.

 

 


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL