SZEX, SZERELEM

A Nagy "Szabályok" teszt!

Szerző:
Szabó Anna
Az elmúlt évben az egyre szélesebb körben ismert és alkalmazott „biblia”: a Titkos szabályok című nagy sikerű könyvet teszteltük. Betartottuk- és megszegtük a Szabályokat és megszületett végre az eredmény! Tudni akarod, tényleg működnek-e? Olvass tovább!

A könyvet egy röpke délután alatt könnyedén ki lehet olvasni, stílusa roppant közvetlen, mintha egy régi ismerősünkkel beszélgetnénk. Az önirónia, az olyan élethelyzetek felsorolása, melyek mindannyiunkkal nap, mint nap megtörténnek teszik a könyvet igazán élvezhetővé, mulatságossá.

Felemelt fejjel kipróbáltuk a szabályokat és döbbeneten vettük tudomásul milyen egyszerű is ez, hiszen a kiszemelt áldozatok sorra bedőltek trükkjeinknek:

Ha hosszúnak tűnik is cikkünk, érdemes lesz végigolvasni!

A szabályok címszavakban:

1. Ne feledd! Rendkívüli vagy!
2. Ne szólítsd meg azt a férfit, aki tetszik, és ne kérd fel táncolni!
3. Ne bámult azt a férfit aki tetszik, és ne beszélj túl sokat!
4. Hagyd, hogy a férfi lovag lehessen
5. Ne te hívd telefonon, de hívd vissza ha keresett
6. Mindig te fejezd be elsőnek a telefonbeszélgetést!
7. Ha hét közben találkoztatok, a hétvégét töltsd nélküle!
8. Töltsd kellemes dolgokkal a randevú előtti időt
9. Az első, a második és a harmadik randevún tartsd három lépés távolságot!
10. Csak lassan engedd közel magadhoz!
11. Mindig te vess véget a randinak!
12. Ne találkozz vele többé, ha a születésnapodra vagy névnapodra nem lepett meg valamivel!
13. Ne találkozz vele túl gyakran! Heti maximum 3 alkalommal.
14. Az első randin légy tartózkodó!
15. Ne ugorj fejest az ágyba!
16. Ne mondd neki, hogy mit csináljon!
17. Hagyd, hogy minden téren ő tegye meg az első lépést!
18. Ne akard megváltoztatni, úgyse fog sikerülni
19. Ne fedd fel túl hamar a lapjaidat!
20. Legyél őszinte, ugyanakkor titokzatos, de semmi esetre se „lila-ködös”
21. Az előnyeidet hangsúlyozd, és más tippek, ha apróhirdetést adsz fel
22. Ne siess az összeköltözéssel!
23. A nős férfiakat felejtsd el!
24. Ne zúdítsd rá egyszerre a családodat, és más tippek elvált anyáknak
25. Gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni, avagy hogyan váljunk profikká
26. Az eljegyzés vagy esküvő után se feledkezz meg a Szabályokról
27. Kövesd a Szabályokat akkor is, ha barátaid vagy szüleid ostobaságnak tartják
28. Most magaddal törődj, és más tanácsok tiniknek
29. Legyél önmagad, és más tanácsok főiskolásoknak
30. Keresd a következőt és más tanácsok ha laptára tettek
31. Maradj a Szabályoknál, ha a Szabályokat választottad
32. Tartsd be a Szabályokat!
33. Tartsd be a Szabályokat, és boldogan élsz, míg meg nem halsz
34. Csak olyan férfit szeress, aki szeret téged
35. Legyen veled könnyű és boldog az élet!

Végül, de nem utolsósorban 12 extra tipp



Nos, kezdjük máris a tapasztalatokkal. Az első néhány héten szándékosan nem tartottuk be a Szabályokat, sőt, mindent pont ellenkezőképpen csináltunk, hogy lássuk, tényleg hibát követünk-e el:



Figyelem!
Szándékosan megszegni a Szabályokat csak akkor szabad, ha az illető férfi nem érdekel minket igazán, különben sosem kapjuk majd vissza!

- Felhívtuk áldozatainkat telefonon, kértük, hogy találkozzanak velünk
- Kezdeményeztünk a szórakozóhelyen és megadtuk a számunkat
- Fizetni akartunk a randevún
- Saját autónkkal mentünk a helyszínre és hazavittük a férfit is
- Szerelmet vallottunk, szerelmes levelet írtunk
- Lapátra tettek minket, de mi könyörögtünk, új esélyt kértünk
- Hirdetést adtunk fel és írtunk néhány férfinek
- Azonnal mindent elmeséltünk magunkról, teljesen kitárulkoztunk
- Kiöntöttük a lelkünket és elmeséltük eddigi csalódásainkat
- Haverkodtunk áldozatainkkal és nem vettük őket férfiszámba. Mi magunk is férfiként viselkedve übereltük őket, harsányabbak voltunk és okosabbak!
- Próbáltuk megváltoztatni áldozatunkat, és folyton a hibáit ecseteltük
- Megsértődtünk és hisztiztünk ha nem hívtak minket és egész nap csak a pasinkra vártunk unatkozva
- Szemlesütve jártunk-keltünk, és negatív jellemvonásainkat előtérbe helyeztük
- Sok alkoholt ittunk az első randikon és húztuk a találkozók idejét
- Azonnal ágyba bújtunk már az első randin!


Íme a tesztek eredményei:

1. A leggyorsabb leépítés:

Ha totálisan figyelmen kívül hagyjuk a Szabályokat:

A szórakozóhelyen azonnal névjegyeket osztottunk, igyekeztünk mindenáron megadni a számunkat. A négy tesztalanyból egy telefonhívás sem érkezett másnap, csak harmadnap kaptunk egy sms-t, miszerint lenne-e kedvünk randevúzni. Azonnal rácsaptunk a lehetőségre, és kértük, a pasi ajánljon időpontot, helyszínt, mi a világ végére is elmegyünk a kedvéért. A randin folyamatosan okoskodtam, kitárulkoztam, és ex szerelmeimről tartottam kiselőadást. A kiszemelt áldozatom nem hívott többé. Hmm! Egy-null a Szabályok javára.


2. Hirtelen fellobbanó nagy szerelem, gyors és csúnya leépítés:
A szabályok betartásával majd megszegésével


Magamba bolondítok egy jó pasit a Szabályok segítségével:

Következő áldozatommal szintén szórakozóhelyen találkoztam. A telefonszámot ezúttal már nem olyan lelkesen adtam meg, kicsit húztam az időt, miszerint nem találok tollat, nincs hová felírni a számot... - ahogy a Szabályokban olvastam - végül a srác saját telefonját nyújtja át, hogy írjam bele én. Első nap még nem mertem „mindent elrontani” kíváncsi voltam, meddig juthatunk el az első szabályszegést követően. Kezdetben minden jól ment, a férfi naponta többször felhívott, alig várta a találkozókat. Eleinte direkt nem jelentkeztem, nem válaszoltam azonnal az sms-ekre, kicsit tanakodtam, ráérek-e, és az első randevút szánt szándékkal lemondtam, hogy nem érek rá.

Első kivitelezett randinkat a világ végére szerveztem, megmondtam, ha látni akar, ott megtalál, majd én búcsúztam el előbb, miszerint még rengeteg a dolgom... A szabályok alkalmazásával pillanatok alatt magamba bolondítottam jóképű, potenciális jelöltemet. Áldozatom annyit tudott rólam, hogy egy végét járó kapcsolatban élek. Ez plusz olaj volt a tűzre, őrült hévvel bombázott, akarta a titkos találkozókat. Első nála töltött együttlétünk után lakáskulcsot kaptam, második alkalommal már papucs és fogkefe is várt rám a lakásában. Közös nyaralást tervezgetett, tanácsot kért melyik bútort vegye a nappaliba. Hajnalig tartó szerelmeskedések, ágyba hozott reggeli volt a jutalmam, mert ügyes kislány voltam és tartottam magam a Szabályokhoz.

Gyorsan fordul a kocka: megszegem a Szabályokat:

Ezen a ponton fordítottam a dolgok állásán. Vajon a legnagyobb szerelmet milyen sebességgel lehet letörni, az érdeklődést visszafordítani, és mi kell ahhoz, hogy többé ne is akarjon látni? Az első dolgom az volt, hogy írtam egy szívhez szóló szerelmes levelet, melyben kifejtettem, mennyire hiányzik nekem és alig várom, hogy lezárhassam a régi kapcsolatomat. A tesztem elképesztően hatékony volt: nem érkezett válasz a levelemre, szerelmem nem hívott többé, hirtelen nagyon elfoglalt lett.

Ilyen egyszerű lenne? Na ne!

Nem elégedtem meg ennyivel: naponta többször felhívtam mindenféle hülyeséggel és haverkodni kezdtem, vicces üzeneteket hagytam, ahogy pánikhelyzetben szokás. A srác nem volt elérhető. Többszöri próbálkozás után végre sikerült elérnem, és közöltem vele, hogy szakítottam a barátommal, szabad a pálya. A reakció csak annyi volt, hogy vigyem el a nála felejtett ételhordómat. A személyes találkozón kiöntöttem a lelkem és szerelmet vallottam. Ez volt az utolsó csepp, hősünk azonnal szakított velem, közölte, hogy megváltoztak az érzelmei. Kettő-null a Szabályok javára.


Hirtelen újra betartom a szabályokat: eltűntem, nem jelentkeztem. Tesztalanyom felhívott, hogy összekészítette a nála hagyott cuccaimat, vigyem el, amikor akarom. Kedvesen csak annyit mondtam, elviszem most, hogy minél előbb túl együnk rajta. A találkozón laza voltam és jókedvű, közöltem, hogy épp buliba megyek, és már sietek is, csak pont útba esett a lakása. Minden oké, tök sok a dolgom, nem érek rá most lelkizni. A reakció meglepően pozitív volt: ölelés, csók, majd egy bíztató: „majd úgy csináljuk, hogy mindkettőnknek jó legyen” megjegyzés. Másnap sms jött, felhívás keringőre: dévédézzünk együtt!

Érzelmi hullámvasút, ezúttal mindent elrontok: kíváncsivá tett, vajon ezen a szinten van-e még esély úgy, hogy mégsem tartom be a Szabályokat: azonnal válaszoltam az sms-re és nagyon lelkesnek mutattam magam. Ezúttal azonban már túl gyenge volt az érdeklődés, hamar lelohasztottam a kedvét. Nem érkezett válasz. E-mailt írtam, melyben kifejtettem, hogy teljesen megértem, ha megijedt tőlem és én azzal is beérem, ha csak szexpartnerek leszünk. Ez már a kapcarongy effektus, a Csernus könyvből is ismert fajta...

A válaszlevél tömör volt és velős: „Az ajánlat nem rossz, de én máshogy vagyok bekötve. Nekem a szexhez érzelmek is kellenek”. A Szabályok kiütéssel győzött.

Tanulság: a Szabályok csak úgy működnek, ha következetesen kitartunk mellettük. Időnkénti megszegésükkel gyorsan romba dönthetjük keserves munkánk eredményét.


3. Visszafordítható-e a korábban elcseszett viselkedésünk a Szabályok segítségével?

Harmadik áldozatunkkal való kapcsolatomat mondhatni a sírból hoztuk vissza a Szabályok alkalmazásával. A férfi kezdeti érdeklődését hamar letörtem egy laza ostrommal: lelkizések, telefonhívások, ajánlatok, programok felkínálása. A teljes kitárulkozás és érzelmeim kimutatása eredményeként egy néha-néha megejtett találkozót bírtam csak kicsikarni a férfiből, aki ilyenkor a lényegre szorítkozott: havi egy gyors numera, majd mindenki a maga útjára. Abban a fázisban kezdtem alkalmazni a Szabályokat amikor áldozatom már csak msn-en kommunikált velem, mint egy haverjával. Íme, hogyan változtattam meg mindent egycsapásra:

Szabályok betartásával:

1. Letiltottam őt a csevegőprogramban.
2. Nem reagáltam az iwiw-es üzenőfal beírásokra
3. Nem hívtam meg többé egy buliba sem, de az iwiw-re időnként feltettem egy-egy buliban készült „hű de jó a hangulat” fotót.
4. Totálisan eltűntem, elfoglalt lettem.

Rövid idő elteltével hiányozni kezdtem neki. Sms érkezett, miért nem vagyok msn-en. Válaszolni elfelejtettem. Hamarosan újabb üzenet érkezett. Ekkor válaszoltam, de csak fél nappal később. Egy hét múlva újra engedélyeztem az msn-en, de csak fél órára voltam látható. Randira hívott. Megmondtam, hogy sajnos nem érek rá, más programom van. Másnap újra randira hívott. Belementem. A randin nem figyeltem oda rá, a telefonomat nézegettem és eljátszottam, hogy más hívását várom. Randi után sms, hogy jól érezte magát, mikor ismételjük meg. Szinte hetek alatt megfordítottam az állást: immáron ő ostromolt engem!


4. Nős férfire vetettünk szemet

Ezúttal a legingoványosabb területre merészkedtünk. A kölcsönös vonzalom megvolt, bedobtuk hát a Szabályokat. Nős áldozatunk rólunk ábrándozott és mindent elkövetett, hogy lehetőség szerint minden adandó alkalommal találkozhassunk. A csoda egészen addig tartott, míg be nem vallottuk, hogy mi is reá vágyunk. A nős férfi ábrándozik, de ha komoly lehetőség adódik, fejvesztve menekül, ne adj isten egy időre beleugrik a kalandba, míg végül közli velünk: nekünk köszönheti, hogy újra rátalált a boldog családi életére, hiszen a megcsalás és a lelkiismeret-furdalás vezette rá, mit is jelent számára a feleség, és a gyerekek. Hát kell ez nekünk? Ugye, hogy nem! A 23. szabály tehát szintén értelmet nyert: a nős férfiakat felejtsd el!


5. Tapasztalatgyűjtés az online társkeresőkön

Akiknek mi írtunk, vagy nem válaszoltak, vagy két-három levélcsere után eltűntek. Ellenben számtalan jelentkező küldött leveleket, hogy szívesen megismerkedne velünk.

Amikor fürdőruhás képet tettünk fel, megsokszorozódtak a levelek, de az érdeklődők szellemi színvonala egyenes arányban csökkent ezzel a mennyiséggel. Nyilvánvaló, hogy a fotó a mérvadó, és csinosnak, természetesnek kell látszanunk rajtuk. Amit a saját jellemzésedben írsz, senkit sem érdekel igazán, mindig a fotókat nézik meg elsőként. Nem szabad hosszan levelezni és kitárulkozni. A személyes találkozót mielőbb érdemes megejteni, egy fantommal tilos mélyen belemenni az ismerkedésbe.


A Szabályok vajon bárkivel szemben alkalmazhatók?

Sajnos tévedés azt hinni, hogy akárkire szemet vethetünk ezentúl és nem kell mást tennünk, mint semmibe venni a kiszemelt férfit. Ha az illető nem érdeklődik irántunk, hiába minden, a fejünk tetején is táncolhatunk, lehet akármilyen kitartó is az ember, nem járunk sikerrel. Ezért van az, hogy az első és legfontosabb Szabállyal kezdjük az ideális felkutatását: csak olyan férfit akarjunk, aki szintén akar minket! Azt pedig soha ne feledjük: ahhoz, hogy akarjanak minket, büszkén, emelt fővel kell járnunk és ki kell hoznunk magunkból a legjobbat!

Ami a legfontosabb: Ha már évek óta együtt vagy valakivel, de nem kérte meg a kezed: nem szerelmes beléd. Ilyen pofonegyszerű lenne? Nos, igen. Ne keress felmentéseket a pasik részére. Mindig értelmezd szó szerint a pasik szavait, ne keress mondandójuk mögött semmi mást! Ne ijedj meg, ha egy férfi nem ostromol eléggé, ez is csak azt jelenti, hogy nem szerelmes beléd. Ilyenkor nincs mit tenni, tovább kell lépni. Ha a Szabályok betartása mellett sem járunk sikerrel, az azért van, mert nem a megfelelő férfivel szemben alkalmazzuk őket. Ne vesztegesd hát az időt! Tarts minél több vasat a tűzbe, és hajrá!

Konklúzió:

Ha tetszik valaki, viselkedj vele úgy, mint azokkal, akik nem tetszenek neked. Amint érdeklődést mutatsz, a férfiak elveszítik érdeklődésüket. Azok a férfiak, akik nem érdeklődnek, egyszerűen tényleg nem akarnak megismerni, így nem is érdemes további időt szánnod rájuk.

A szabályok lényegében arra buzdítanak, hogy legyünk igazi nők, olyanok mint a filmekben szereplő elérhetetlen, megközelíthetetlen, titokzatos csodalények, akikért a férfiak epekedve bármit megtesznek, majd párás ablakok derengő háttérfényében könnyes szemmel fogadnak örök hűséget egy brillgyűrű átnyújtása közben. A Titkos szabályokat, összegyúrva Csernus doki „A Nő” című szintén roppant tanulságos alkotásával, és mellé időnként bele-bele pislantgatva a „Mars és Vénusz” sorozat valahány részébe, elmondhatjuk, hogy megtaláltuk a receptet az igazi boldogsághoz!


„Eleged van már abból, hogy szombat este magányosan gubbasztasz a tévé előtt?
Eleged van abból, hogy a férfiak, akiknek kitetted a lelked, más nőket vettek el feleségül?
Eleged van az üresjáratokból és a kompromisszumokból?

Van megoldás:
A Titkos Szabályok.”

Eredeti cím: THE RULES
Szerzők: Ellen Fein és Sherrie Schneider
Kiadó:
 Tericum
Ára: 2870.-
 
Terjedelem: 240 oldal

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL