Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

A Kos szeretője

Ha Kost Kos csábít, ott szem nem marad szárazon. A szenvedélyes párharcból az állhatatosabb kerül ki győztesen. A Bika csúcsteljesítményre ösztönzi a Kost, no de hol maradnak a forró érzelmek és a még forróbb csókok? Az Ikrek szülötte nagyszerű csábító, sokat lehet tőle tanulni - a Kosnak azonban még ennél is több szenvedélyre van szüksége. Mielőtt a Rák próbálkozna nála, hajtson fel egy pohárnyi pezsgőt - és félre az óvatoskodással! Különben rosszul sülhet el a dolog.

A Kos szívesen megosztja ágyát az Oroszlánnal. Nem csoda, hiszen a büszke csillagjegy szülötte cseppet sem félénk, és gyorsan a lényegre tér. Viharos érzelmek garantálva. A Szűz nem biztos, hogy a Kos legjobb választása. A szív és az ágy is hideg maradhat.

A Mérleg csábítási trükkjei nem lebecsülendők, de a hosszú és élvezetes előjáték nem feltétlenül a Kos műfaja. A Skorpióval viszont így szólhatna közös jelszavuk: mindent bele! Mindketten élvezik ugyanis az erotikus „versengést", ám a Kos számára még ez a tempó is lassú.

A Nyilas nagy hatással van rá, remélhetőleg az ágyban is mindenki jól jár... A lángoló szenvedélyű Bak biztos befutó, persze, csak ha elég türelmes is. A Vízöntő a Kos számára a változatosságot jelenti, akinél azonban a tudás időnként az erotika rovására megy. A Halak fantáziája igencsak tetszik a Kosnak.



SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL