SZÉPSÉG

Testkezelések a narancsbőr és a zsír ellen

Szerző:
Szabó Anna
Megállíthatatlanul közeledik a strandszezon! Ha a sok üléstől puklik keletkeztek a hátsódon, vedd az irányt a fogyasztó- és szépségszalonok felé! A kozmetikusok idén is sok bőrsimító újdonsággal várnak.

1. Shaper rádiofrekvenciás alakformálás

A világújdonságnak számító mélyfeszesítő készülék a kezelendő testfelületet négyféle hatásnak teszi ki. Az infravörös fény és rádiófrekvenciás sugarak hyperthermiát(testhőmérséklet átmeneti emelkedése) idéznek elő, míg ezzel egy időben fellépő pulzáló vákuum és a masszírozó görgők tovább fokozzák a helyi anyagcserét. Ily módon képes hatékonyan fellépni a felhalmozott zsírsejtekkel, salakanyaggal szemben. A felgyorsult anyagcsere által fokozódik a zsírsejtek lebontása (lipolízis) és elszállítása is. A négyes hatás (infra fény, rádiófrekvencia, vákuum, görgő-masszázs) eredményeként regenerálódni képesek az elasztin és kollagén sejtek, és termelődésük jelentősen felgyorsul.

Itt kipróbálhatod: Slimfitt


2. Regen RF zsírolvasztás

A Regen technológia a monopoláris és bipoláris rádiófrekvencia hatásait kombinálja, ami egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket. Közben igen pontos bőrmelegítést végez, így fájdalommentesen azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

A rádiófrekvenciás áram legalább három elektróda (pólus) között áramlik. Mobilizálja a szabad zsírsavakat, zsugorítja a zsírsejteket, melyek a kiválasztó rendszeren keresztül távoznak. Ezzel egyidejűleg több kollagén és elasztikus rost szintetizálódik, több hyaluronsav termelődik, melyek együttes hatására a bőrfelszín feszessé válik.

Itt kipróbálhatod: Madonna Szépségszalon

3. LPG Endermologie

Az LPG egy forgó hengeres eljárás, amely képes a kötőszövetet minden irányban megmozgatni. A kezelés során a készülék kezelőfeje hullám formájában beszívja a bőrt, majd elengedi azt. A motorizált hengerek különböző sebességgel, egymástól függetlenül, azonos vagy ellentétes irányban mozognak, a bőr állapotától függően Az intenzív vákuumos hatás következtében a zsírsejtek összetörése a cél, majd a nyirokkeringés aktiválása következtében a különböző méreganyagok is távozni tudnak. A kezelés egy speciális higiéniát és intimitást biztosító ruhában történik.

Itt kipróbálhatod: Essence Szépségszalon



4. Mezoterápiás alakformálás

A pisztoly alakú készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok virtuális nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé, majd speciális hatóanyagokat juttatnak a bőrbe. Többek között hyaluronsavat (segíti a salakanyagok eltávolítását), koffeint (beindítja a zsírbontást) és cinket (serkenti az anyagcsere folyamatokat). Ezek az anyagok veszik fel a harcot a narancsbőr kiváltó tényezőivel szemben. A kezelés 3 hetente ismételhető.

Itt kipróbálhatod: Aranytulipán Szépségszalon



5. Ultrahangos zsírbontás

A problémásabb területekre alkalmazható mikromasszázs, egy mélyebb hatású, kiegészítő kezelés. Az ultrahang segítségével a zsírszövet alsóbb rétegét is fel tudják lazítani, mivel a hősugárzó fejében lévő membrán az elektromos frekvenciát mechanikus rezgéssé alakítja. Így a „nehezen moccanó” területeken is beindul a zsírégetés, mint amilyen például a lovaglónadrág szindróma, a „bricsesz” a comb külső oldalán. A kezelés kellemes, meleg érzetet kelt a bőrfelületen, egyáltalán nem fájdalmas.

Itt kipróbálhatod: Csillaszalon



6. Alga pakolás

A pakolások inkább kiegészítői a gépi kezeléseknek, bármelyik kezelés mellett ajánlott. A magas ásványi anyag tartalmú tengeri alga a mikrokeringést beindítja, és a fokozott nyirokmozgás következtében megindítja a méregtelenítést és salaktalanítást. A pakolást felviszik az egész testfelületre, majd speciális fáslival körbetekerik. 20-30 percig pihen a vendég, majd a pakolás lemosható. Heti egy pakolás ajánlott kúraszerűen.

Itt kipróbálhatod: DrSlim Testsúlycsökkentő Központ


7. MiaoMei

Ez az újfajta kínai egészségmegőrző, és testsúlycsökkentő módszer, az akupresszúrán alapul. A tíz napos kúra során 54 akupunktúrás pontot egyedi sorrend alapján stimulálnak. A MioMei masszázs felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat, és visszaállítja szervezetünk belső egyensúlyát. Kötőszöveteink erősödnek a bőr megszépül. A kezelés hangulatjavító és stresszoldó mellékhatásokkal is jár.

Itt kipróbálhatod: Budai Wellness


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL