Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Vízöntő

Chiron a Vízöntőben


Karmikus feladatod

Kifejleszteni magadban az elkötelezettséget.


Karmikus örökséged

Anyukád individualizmust adott át neked, erőt ahhoz, hogy a saját utadat járd. Ő is ezt tette, de valószínűleg nem sikerült beteljesítenie azt, amit eltervezett. Téged is az önmegvalósítás vágya hajt, de karmikus örökségül kaptad tőle azt a feladatot, hogy megteremtsd az egyensúlyt a szabadság, az önmegvalósítás és a családi kötelezettségek között.

Apukád ahhoz adott erőt, hogy soha ne kövess el olyasmit, ami miatt később szégyenkezned kellene. Apai őseid adják az energiát ahhoz is, hogy meg tudj küzdeni a hivatásod nehézségeivel.


Amit te hagysz örökségül gyermekeidnek

Nyughatatlanságot, kísérletező kedvet, eredeti gondolkodásmódot hagysz gyermekeidre. Túlzott szabadságvágyat is plántálsz beléjük, aminek következtében gyakran szegik meg a megállapodásokat, ha úgy látják, szűk korlátok közé lettek szorítva. Tanítsd meg nekik, hogy nem jó, ha úgy érzik, hogy senkire nincs szükségük, mert akkor magányossá válnak. Mivel minden ellen lázadni fognak, a te feladatod átadni nekik azt is, hogy vannak kötelezettségek, melyeket teljesíteni kell az életben.


Vissza a cikkhez »

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL