Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Kos

Kos – a szenvedélyes szerető


Ami elcsábítja: izzó tekintet, minden, ami vörös, szexi fehérnemű.

Erogén zónák: fül, haj, tarkó.


A Kos arca, fejbőre különösen érzékeny. Figyelmes partnere a halántéktól induló hajsimogatással érhet el nála erotikus érzéseket. Szerelmi étvágyát a vanília – fagylaltban, pudingban, süteményben – nagymértéken növeli.
Rámenős és tolakodó, szenvedélyes szerető, aki élvezi a hódítást. Nem szépítgeti a dolgot, ha szexuális tombolás keríti hatalmába. Ha elkötelezi magát, általában hűséges marad. Mindenképpen irányító akar lenni. Nem az a fajta személyiség, aki boldogan belenyugszik egy otthon töltendő estébe, ha neki nem ahhoz van kedve. Szereti kiélni a fantáziáját, és gyakran nincsen elég türelme kivárni, hogy a hálószobába érjen. Nem viseli el a frusztrációt és a késlekedést.

A Kos szeretőnek nem okoz nehézséget kimondani: szeretlek. Ezt komolyan is gondolja. Nagylelkű partner, aki váratlan ajándékokkal áraszt el, a pillanat hevében cselekszik, de hiányzik belőle a kitartás egy hosszú távú kapcsolathoz. Egy ilyen magabiztos jegytől azonban meglepő módon igényli azt, hogy csodálják és biztosítsák a szeretetről. Én-központú jegy lévén teljes figyelmet követel, és ha nem kapja meg, máshol keresi. Akárhányszor is tévelyedik el, neked türelmesen kell rá várnod, megingathatatlan hűséggel. Az eltévelyedés persze nem feltétlenül jelent szexuális félrelépést.

Ahhoz, hogy boldogan élj egy Kossal, el kell fogadnod én-központúságát és egyben azt, hogy az idő legnagyobb részében érzéketlen a te igényeidre. Hogy fenntartsd a harmóniát, fontos, hogy ne felejtsd el, ő mindent jobban tud. Rendkívül nagy versenyszellem dolgozik benne, és gyűlöli, ha megalázzák. Ha véletlenül alulmarad, jobb, ha úgy teszel, mintha nem történt volna semmi. Emellett a temperamentumos jegy mellett könnyen viták törnek ki, de ugyanilyen gyorsan el is csitulnak. Esetenként mogorva, de egy kis hízelgéstől mindig jobb kedve lesz.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

Kíváncsi vagy arra, hogy összeillesz-e a pároddal?

Párhoroszkópunk megmutatja

Kattints >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL