Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Bika

Bika – az érzéki szerető


Ami elcsábítja: masszázs, éréki selyem a testen, étel, parfüm, selyemlepedő.

Erogén zónák: nyak, ízlelőbimbók és az érzékek.


A szilárdan a földön álló Bika imádja az édességet, különösen a csokoládét. Ha a nyakszirtjét simogatod, azonnal felébred szenvedélye. Az egyik legérzékibb és leghűségesebb jegy a zodiákusban.

Az érzéki Bika hanyag, de kitartó szerető. Ha elkötelezi magát, teljes hűséget nyújt és vár el. Ha esetleg kísértésbe esnél, tudnod kell, hogy a Bika hatalmas birtoklási vággyal rendelkezik, és a legféltékenyebb jegy az állatövben. Szeret szórakozni, de megelégszik egy otthon töltött estével is. Amit azonban mindig megkövetel, az a kényelmes otthon.

Mivel elsősorban a szilárd, kézzelfogható dolgokkal foglalkozik, általában a képzelőerő hiányától és egy bizonyos érzéketlenségtől szenved. Kicsi az esélye annak, hogy ráhangolódna az érzéseidre vagy az érzelmi igényeidre. Nem okoz nála gondot kimondani: szeretlek, de ritkán fordul elő, hogy spontán gesztusokban nyilvánuljon meg szeretete, és a finom érzelmek sem jellemzők rá.

Nyugodt önbizalma miatt nem vár el sok érzelmi visszajelzést, feltéve, ha a biztonsági övezetben maradhat. Hiszen amire szüksége van, az a biztonság egyértelmű érzése. A Bika számára rendkívül nehéz a befejezés, és mindent megtesz, hogy folytathassa a kapcsolatot. Ha kikerül a megszokott és kényelmes környezetéből, rendkívül makaccsá válik. Szörnyű temperamentuma van. Nehéz feldühíteni, de ha végre kitör, az eredmény döbbenetes. Jelenetein azonban semmilyen körülmények között ne nevess. A Bika memóriája a legjobb az egész állatövben, és lehetetlennek tartja, hogy megbocsásson vagy felejtsen.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

Kíváncsi vagy arra, hogy összeillesz-e a pároddal?

Párhoroszkópunk megmutatja

Kattints >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL