Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Ikrek

Ikrek – az ékesszóló szerető


Ami elcsábítja: erotika, finom érintés, telefon- vagy komputerszex.

Erogén zónák: fülek, kezek, ujjak és lábujjak között.

Az Ikrek jegyében születetteknek keze, karja a legérzékenyebb. A kar belső részének mintegy véletlen megérintése érzéki borzongást vált ki az Ikrek hátgerincében.

Az Ikrek bárkit bármire rávesz. Bőbeszédű és örömét leli a homályos célozgatásokban, valamint az élénk beszélgetésekben, és bár ezek célja ritkán a szexuális hódítás, néha mégis egy gyors együttlétbe fordulhatnak. Sok Ikrek-szülött többet fantáziál a szexről, mint amennyit csinálja. A hűség nem a legerősebb oldala, és a partnerétől sem várja ezt el. Alapvető problémája van az elkötelezettséggel és óriási élettérre van szüksége.
Számára a szexuális összeillésnél sokkal fontosabb az intellektuális társ.

Gyűlöl unatkozni, néha csak azért kezdeményez vitát, hogy történjen valami. Élvezi a vitákat, így partnere is jól teszi, ha hozzászokik ehhez. Az Ikrek nem túl jó hallgatóság, főleg nem érdeklik az érzelmi félelmek és a mindennapi problémák, és képtelen titkot tartani. Ha érzelmi intimitásra vágysz, ne az Ikreknél keresd, mert egyszerűen nem tudja, hogyan létesítsen érzelmi kapcsolatot.

Az Ikrek partner tele van meglepetésekkel. Amikor már végre azt hinnéd, hogy végre kiismerted az összetett személyiségét, újabb oldaláról mutatkozik meg. Mintha több személyiség élne egy testben. Hajlamos lehet a váratlan sötét hangulatokra és mély depresszióra. Ilyenkor a legtanácsosabb visszavonulni. Nemsokára úgyis visszatér elbűvölő énje.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

Kíváncsi vagy arra, hogy összeillesz-e a pároddal?

Párhoroszkópunk megmutatja

Kattints >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL