Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Szűz

Szűz – a józan szerető


Ami elcsábítja: masszázs, erotika, ujjak vagy lábujjak harapdálása, szerepjátékok.

Erogén zónák: elme, bőr, has, végtagok.


A tárgyilagosnak tűnő Szűz meghódításához elengedhetetlen az érzelmes zene. Hatásos nála a köldök környékének simogatása. Nem árt azonban takarékoskodni a Szűznél az érzelmi megnyilvánulásokkal, mert e jegy szülöttei szívesen vállalják magukra a kezdeményezést.

Bár hűvösnek és kimértnek tűnik a külvilág felé, a felszín alatt erős libidó dolgozik. Ez az éréki jegy élvezi a hosszú távú kapcsolatok biztonságát és az aktív szexuális életet. Előfordulhatnak azonban diszkrét és ravasz flörtök a kapcsolaton kívül is, hiszen élvezi a flört adta mentális ingereket, és nem zárja ki egy-egy alkalmi kaland lehetőségét sem. Ennek ellensúlyozásaképpen azonban rendkívül megbízható jegy.

A szexben a Szűz finnyás és a tolakodó furcsa keveréke. Szeret a szexre gondolni és hosszasan kitárgyalni, még kísérletezni is, de sokuk számára a tulajdonképpeni aktus mocskos. Leginkább a csendes gyengédséget kedveli.

A Szűz mindenképpen magas elvárásokat támaszt. Társa legyen kellemes látvány, viselkedése pedig feleljen meg az illendőségről és a kívánatosságról alkotott elképzeléseinek. Kétségtelenül előfordulhat, hogy úgy érzed, igazságtalanul kritizál, de ne feledd el, önmagával szemben is ugyanilyen kritikus. Ez a tökéletesség iránti vágyából fakad. Hogy megerősítsd kissé törékeny egóját, érdemes legyőzni kissé fura belső hangját némi dicsérettel, főleg a szexuális teljesítmény terén. Nagyon nehezen beszél magáról, a látszólag nyílt felszín alatt meglehetősen félénk és nehézségei vannak az érzelmi intimitással.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

Kíváncsi vagy arra, hogy összeillesz-e a pároddal?

Párhoroszkópunk megmutatja

Kattints >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL