Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Mérleg

Mérleg – a megnyerő szerető


Ami elcsábítja: szerelem, érzékiség, kifinomultság, harmonikus környezet.

Erogén zónák: fenék, hát, szem, fül, száj, ajak, bőr.


Ha szerelmes éjszakát tervezel egy Mérleggel, legyen kéznél egy üveg jégbe hűtött pezsgő. De ami még fontosabb: időt és türelmet kell szánni érzékisége felébresztésére. Intim együttlétkor a háta simogatásával hozhatod tűzbe.

A Mérleg szerelemre született! Elbűvölő partner, aki hosszú évek után is veszi a fáradtságot, hogy udvaroljon. Nagyon szeret egy pár egyik fele lenni, és ha úgy érzi, te vagy a lelki társa, akkor a kapcsolat örökké fog tartani. Nem mintha ez visszatartaná a flörtöktől, de nincs ok az aggodalomra. Számára a flört olyan természetes, mint a lélegzés. Maradj nyugodt, vissza fog térni hozzád, méghozzá új ötletektől felfrissülve.

A Mérleg nagyon sokáig dolgozik azon, hogy a kapcsolat veszekedésmentes legyen. A felszínen az erény mintaképe, elnézi minden rigolyádat, és az örömöket helyezi az első helyre. Gyűlöli a vitákat vagy a diszharmóniát, ezért alkalmazkodik, igazodik és kompromisszumokat is köt a béke érdekében. Ha probléma merül fel a kapcsolatban, bocsánatot kér, ami személyes gyarlóságnak tűnik. Téged soha nem fog hibáztatni.

Számára nagyon fontos az igazságosság, csakúgy, mint a tökéletesség. Jól akar kinézni és helyesen cselekedni – mindig. A tökéletesség utáni vágy azt jelenti, hogy a kedvesség alatt kritikus hajlamok lakoznak, bár mivel mindenáron kapcsolatra vágyik, ezt nem önti szavakba. Ha mindketten a kölcsönösséget támogatjátok, az nagyon jót tesz a kapcsolatnak.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

Kíváncsi vagy arra, hogy összeillesz-e a pároddal?

Párhoroszkópunk megmutatja

Kattints >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL