Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Skorpió

Skorpió – a féltékeny szerető


Ami elcsábítja: masszázs, hatalom, fájdalom, erotika, szexi fehérnemű, rabszolgaság.

Erogén zónák: nemi szervek, ágyék, végbélnyílás.


A Skorpiónál az érzelem gyakran párosul megfontoltsággal. Amit nem lát tisztán, az kíváncsivá teszi. A rejtélyes, kissé hűvös viselkedés felébresztheti érdeklődését, szenvedélyét.

A Skorpió hevesen szexuális jegy, de a szenvedélye mélységeit nyilvánosan egy rejtélyes külső mögé rejti. Hajlamos a titokzatosságra, ami eleve kizárja az intimitást, és megnehezíti azt, hogy megismerd partneredet. Érzelmileg inkább csak magára hagyatkozik, hatalmas libidóját azonban le kell vezetnie. Mindazonáltal a Skorpió sebezhetőnek érzi magát, ha társra van szüksége.

Rendkívül titkolózó és önmagát védelmező lévén nem egykönnyen fedi fel magát, mert attól fél, irányítás alá kerül. Valamit mindig visszatart. Maga is irányító jegy, az ösztöne hajtja, az uralkodásra. Partnerétől rendkívüli lojalitást és hűséget vár el, és ő is ezt nyújtja az esetek többségében. A szerelmet és a vágyat határozottan elkülöníti, így egy kis félrelépést nem tagad meg magától. Ám ha partnere tévelyedik el, működésbe lép a legendás Skorpió-féltékenység. Ez a jegy nem bocsát meg, és soha nem felejt! Ha egyszer elvész a bizalom, egy életre elveszett.

Nem elégszik meg az élet felszíni megélésével, hanem minden csábítja, ami rejtett vagy tabu. Csípése legendás – és halálos. Számára a legjobb védekezés a támadás. Csípős nyelve van, és könnyen megríkatja partnerét. Természetében van, hogy provokáció nélkül is először szúr. Ilyenkor jó, ha tudod: függetlenül attól, hogy milyen érzés, a szúrás nem személyesen neked szól.

A Skorpió figyelmes partner, egyenesen a szívedbe lát. Ismeri az erősségeidet és a gyengéidet, és nem okoz neki problémát, hogy a saját érdekében ki is használja ezeket. Manipulatív és érzéketlen is lehet, de a következő pillanatban már előzékeny és gondoskodó. Karizmatikus, támogató partner, aki arra bíztat, hogy a lehetőségeidet a lehető legjobban használd ki.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

Kíváncsi vagy arra, hogy összeillesz-e a pároddal?

Párhoroszkópunk megmutatja

Kattints >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL