Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Bak

Bak – a kitartó szerető


Ami elcsábítja: erőteljes masszázs, szőrme, zene.

Erogén zónák: a térd hátsó fele, bőr


A Bak nem tud betelni a gyengédséggel, melyet a szerelemmel azonosít. Szenvedélyét a térdhajlat simogatása gyújtja lángra.

A Bak az egyik legmegbízhatóbb jegy, hatalmas, erős jellemmel rendelkezik. A legtöbben sziklaszilárd támaszként jellemzik Bak partnerüket. Kapcsolatai hosszan tartanak, és bár kisebb ügyei előfordulhatnak, mindenképpen az otthon és a család áll az első helyen. Nagy hangsúlyt fektet a kötelességre és komolyan veszi a felelősséget. A test és az érzelmek között hatalmas szakadék tátong. Sok alkalommal valóban nem tudja, mit is érez valójában.

Ha elkötelezi magát melletted, rutinszerűen minden szabadidejét veled akarja tölteni. Ez azonban nem egyenlő kapcsolat, hiszen a Baknál marad az irányítás, de te is fontos szerepet játszol. Hajlamos azon törni magát, hogy mit kellene megtennie, és nagyon keményen dolgozik azon, hogy magas színvonalon éljen. Állandó jóváhagyásra van szüksége a külvilágtól, beleértve téged is. A külvilág szemében elért sikerek utáni vágya az alkalmatlanság mély érzésében gyökerezik. Bármi, amivel bátoríthatod vagy támogathatod, jót tesz neki. Ennek a jegynek leginkább arra van szüksége, hogy megtanulja az „élni és élni hagyni” elv művészetét.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

Kíváncsi vagy arra, hogy összeillesz-e a pároddal?

Párhoroszkópunk megmutatja

Kattints >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL