250 g friss a kecske sajt
100 g mascarpone
só, bors
1/2 metélőhagyma
100 g mazsola
100 g fenyődió
2 evőkanál köménymag
2 evőkanál paprika
Keverd össze a kecskesajtot, mascarponéval és ízesítsd sóval, borssal együtt. Hűtsd le. Aprítsd fel a metélőhagymát. Majd külön-külön kis tálakba tegyél mindegyik díszítő hozzávalóból. Készíts kis golyókat a sajtkeverékből, majd hempergesd meg a kis tálakban található hozzávalókban. Ha végeztél, tedd tálra és pihentesd legalább egy órán keresztül a hűtőben.
Vissza a többi mascarponés recepthez >>
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK