Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Tonhalas-mascarponés mártás

Szerző:
Szabó Anna
A mascarpone igazán jó alapanyag mártásokhoz is. Próbáld ki például ricottával, vagy tejföllel – mennyei!

 

Hozzávalók:

250 g mascarpone
500 g tonhal (konzerv is lehet)
6 napon szárított paradicsom
50 g tejföl
Só és bors

 

Elkészítése:

Csöpögtesd le a tonhalakat, keverd össze mascarponéval. Aprítsd fel a napon szárított paradicsomot, és az előző keverékkel együtt jól dolgozd össze robotgéppel. Lazítsd fel a tejföllel. Fűszerezd, majd hagyd állni hűtőben 1-2 órát.

Vissza a többi mascarponés recepthez >>

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL