Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Csokoládégolyó

Szerző:
Szabó Anna


Kb. 30 darab

Hozzávalók:

100 g vaj vagy margarin megpuhítva
1 dl cukor
1 evőkanál vaníliás cukor
2-3 evőkanál átszitált kakaópor
3 dl zabphely
2-3 evőkanál hideg, erős kávé
Díszítés: gyöngycukor vagy kókuszreszelék

 

Elkészítése:

Keverjük habosra a vajat, a cukrot és a vaníliát. Keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Formáljunk kis golyókat. Forgassuk meg őket gyöngycukorban vagy kókuszreszelékben. Tálalásig tegyük hűtőbe, és a maradékot is ott tároljuk.

Vissza a többi mennyei csokis recepthez »

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL