Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Játssz velünk és nyerj BIODROGA kozmetikumokat!



Játssz velünk és nyerj BIODROGA kozmetikumokat!

A nyertesek választhatnak a 3 darab, egyenként 15.000Ft értékű csomag – melynek tartalma többek között: nappali és éjszakai krém, maszk, törülköző, fejpánt, neszesszer - közül a saját bőrtípusuknak megfelelően.
Tovább a kérdőívhez! »

 

 



 

Néhány szó a márkáról

Exkluzív biológiai szépségápoló termékek, amit a márkanév, a BIODROGA jól kifejez. A BIODROGA vállalat Baden-Badenben, 1950-ben családi vállalkozásként jött létre. 1970 óta a vállalat vezetője Maria Augustin. A BIODROGA cég nagysikerű nemzetközi bemutatkozása 1959.-ben CIDESCO KONGRESSZUSUN a svájci Luzern-ben volt. A termékek dinamikus fejlődésének köszönheti, hogy ma a világ legismertebb minőségi kozmetikumokat gyártó vállalatai közé tartozik. Termékeit több mint 40 országban forgalmazza. Központja Németország legszebb területén, a Fekete-erdő lábánál fekszik a világ talán legismertebb fürdővárosában, Baden-Badenben található. A Made in Germany jelzés azt jelenti: a termékeket a hatóanyagok kivonásától a csomagolásig a baden-badeni gyárban végzik, magas higiéniai és termékgyártási szabályok betartásával.

Baden-Baden 
A szépség forrása

A termálvíz tradícióját már évszázadokkal ezelőtt a rómaiak is saját egészségük megőrzésére fordították. A Biodroga cége ezt a hagyományt követi egy olyan holisztikus filozófia keretében, amelyben nagy hangsúlyt fektet a vendéget testi-lelki kényeztetésére, megszépítésére. Az évezredes hagyományok és a legmodernebb technológia harmóniában a baden-badeni spa örökséggel egy különleges termékcsaládot hozott létre.
A SPA latin eredetű rövidítés, jelentése Sanus Per Aquam (= Víz általi egészség). Ezen a spa koncepción alapul az eredeti biológiai szépségápolási szisztémája: újítások és megoldásoka céltudatos módszerekkel, a korán öregedő, és a gyakori bőrproblémákkal rendelkező vendégek számára. Ez a biológiai szépségápolási szisztéma komplett kezelési programokat kínál. A garantált eredményt a vállalat kutatói által kifejlesztett speciális BIODROGA formulák biztosítják:

Vitalizing Formula: igénybe vett bőrre
A VITALIZING FORMULA aktivizálja és megújítja a bőr funkcióit, javítja a minőségét, azonnali hatást biztosít, javítja a bőr vízmegkötő képességét, és ezáltal fiatalosabbá, simává teszi a bőrt.

Oxigen Formula: sárgás-fakó oxigénhiányos bőrre
OXYGEN FORMULA tud segíteni a Revitalin hatóanyaga révén. A biológiailag aktív tényező, a Revitalin, tökéletesíti a sejtek közötti oxigén- cserét. Helyrehozza a bőr folyamatos, aktív anyagcseréjét, és a sápadt bőr, valamint a ráncok szemmel láthatóan eltűnnek.

Moisturizing Formula: vízhiányos bőrre
A bőr öregedése folyamán egyre szárazabbá válik, azonban már a fiatal bőr is lehet extrém vízhiányos, ha a bőr vízmegkötő képessége csökken. A bőr feszül, hámlik, a szárazságtól megjelenhetnek a ráncok is. Ahol csökkent a bőr hidratáltsága, segít a MOISTURIZING FORMULA.

Repair Formula: stresszes, fénykárosodott bőrre
Az idő előtti bőröregedés gyakran a fénysugarak káros hatása miatt történik: megváltozik a kollagén és az elasztikus kötőszöveti rostok szerkezete, károsodik a bőr sejtjeiben a sejtmag állománya, a DNS. Normál körülmények között a sejtek a kisebb káros hatásokat semlegesítik, de a nagyobb és hosszantartó káros hatásoktól elpusztulnak.

Puran Formula: tisztátalan bőrre
Nem könnyű egy olajos, de mégis száraz hámló bőrrel élni. A speciális ápoló formula a PURAN FORMULA egyensúlyozza mindkét jelenséget, csökkenti a gyulladásos folyamatokat és normalizálja a faggyútermelést. Erősíti a bőr ellenálló képességét. A PURAN FORMULA segít a bőrnek, hogy újra tiszta, egészséges és hidratált legyen

Anti Time Formula: öreg bőrre
BIODROGA ANTI TIME FORMULA egy új lehetőséget kínál. Reaktiválja a faggyútermelést. A nappali és az éjszakai Lift Fluid "felébreszti" a bőr alvó sejtjeit és serkenti a bőr lelassult életfunkcióit. Az öreg, száraz és megviselt bőr rugalmasságát és puhaságát visszaadja, ami egy látványos megfiatalodást eredményez a bőrnek.

 

Medic Skin: Megoldás hiper ézékeny, és szépészeti beavatkozáson átesett vendégeknek
Annak, hogy a bőr kivételesen érzékeny és minden apróság hatással van rá, több oka lehet. Sokszor a lipid védelmi rendszer, ami nem működik, legyengíti vagy lerombolja a természetes bőrfunkciókat. A kivételesen érzékeny bőr, neurodermatitis vagy plasztikai/szépészeti beavatkozás esetén a MEDIC SKIN pontosan azt a segítséget és támogatást nyújtja bőrének, amire ilyenkor szüksége van.

Alfa Energizing Formula: sejtébresztő zöldkávés krém
A BIODROGA Systems új, hihetetlen energizáló hatású termékcsaládot adott ki, mely a bőr számára ideális ápolást nyújt: Az Alfa-Energy Formula az a vitalizáló bőrápoló, mely megőrzi a bőr fiatalos küllemét! A bőr tónusa és feszessége meg marad hosszú, hosszú ideig.

 

Golden Caviar Formula: luxuskényeztetés aranykaviárral
A téli időszakban az arc és a test bőrének ápolása különösen fontos. Az arcbőr ki van téve kint csípős hideg, bent a fűtés miatti száraz levegő támadásának, ráadásul a réteges öltözködés sem tesz jót a bőrnek.
Bőrünk, ahogyan lelkünk is, különleges ápolásra szorul a szürke téli napokon.

A GOLDEN CAVIAR 3 termékből álló családja kaviár kivonatot tartalmaz, mely aktiválja a bőr anyagcseréjét és vérkeringését, szabályozza nedvességtartalmát. A ráncok csökkennek, a környezeti hatások okozta idő előtti bőröregedés folyamata lelassul.

További információ a márka hivatalos honlapján »

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL