7 db chili paprika
½ kg marhabélszín
1 fej vöröshagyma
2 piros és/vagy zöldpaprika negyedekbe vágva
1 evőkanál olívaolaj
8 előmelegített, belisztezett tortilla
5 dkg salsa
Készítsd elő a rácsokat a közepes melegen sütéshez.
Konyhai robotgéppel pépesítsd a chilipaprikákat, a felét hagy elől, a másik felét rakd be a mélyhűtőbe. Kend be ezzel a pürével a husit. Grillezd meg a húst, és a paprikákat. Tedd őket félre hűlni.
Miután már langyosra hűlt, szeleteld fel a húst és a paprikát is. Majd az előmelegített tortillalapokat kend meg salsával (de használhatsz fokhagymás tejfölt vagy guacamolét is), majd tekerd fel őket.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK