Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Krumplisaslik

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

350 g közepes nagyságú, keményre főtt burgonya
2 marék zsálya
6 szelet baconszalonna
2 evőkanál vaj
Só, bors

Elkészítése:

Mosd tisztára a burgonyát és kb. 20 percig főzd. Közben a zsályát tisztíts meg és hosszában vágd ki a közepét. Pucold meg a héjától a krumplit és vágd gerezdekre. Hőálló pálcikákra tűzd úgy fel, hogy egy zsálya mellé raksz egy krumplit, majd minden második krumplit betekersz a baconszalonnával. Ízesítsd sóval és borssal. Majd sütőben süsd aranybarnára mindkét oldalát.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL