350 g közepes nagyságú, keményre főtt burgonya
2 marék zsálya
6 szelet baconszalonna
2 evőkanál vaj
Só, bors
Mosd tisztára a burgonyát és kb. 20 percig főzd. Közben a zsályát tisztíts meg és hosszában vágd ki a közepét. Pucold meg a héjától a krumplit és vágd gerezdekre. Hőálló pálcikákra tűzd úgy fel, hogy egy zsálya mellé raksz egy krumplit, majd minden második krumplit betekersz a baconszalonnával. Ízesítsd sóval és borssal. Majd sütőben süsd aranybarnára mindkét oldalát.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK