SZEX, SZERELEM

Túlélni az egyéjszakás kalandot

Szerző:
Szabó Anna
Az egyéjszakás kaland jó ötletnek tűnhet néhány esetben. Főleg, ha a pasi egy félisten és már szinte látszatra garantálva van a gyönyör kertje éjszakára. Azonban, ha nem kezeled megfelelően a szituációt, az egész este csak arra lesz jó, hogy legyen mit megbánnod.

 

Tudd, hogy mit akarsz


Sok nő szeretne egyéjszakás kalandot, csak azért, mert egy kis szórakozásra, kényeztetésre vágyik, persze érzelmek nélkül. Mindazonáltal, ha hosszú távú kapcsolatot keresel, hagyd ki az egyéjszakást, mert ezek nagyon ritkán vezetnek komoly kapcsolathoz.


Első a biztonság


Ne idd le magad, csak mértékkel egy-két pohárral fogyassz a kedvenc koktélodból, mert az alkohol hatására a gátlásaid oldódnak, az ítélőképességed gyengül, ezért sebezhetőbbé válsz.

Mielőtt távoznál Vele, tölts egy kis időt beszélgetéssel, tudj meg róla ezt-azt. A barátaidnak mutasd be, és kérd el a címet, ahova mentek, amit a barátaiddal is közölj. Ha nem akarod, hogy egy nem várt emlékkel ajándékozzon meg, mint az egy jópofa nemi betegség, vagy terhesség, feltétlenül használj kondomot.


Légy felkészült


Ha úgy tervezed, hogy valakit hazaviszel az éjszaka folyamán, mielőtt elindulsz az éjszakába csábítani, rakd rendbe a lakásodat, az ágyadról pakold le a rengeteg plüssállatot, és a szennyest a padlóról – ha van.

Az isten szerelmére, véletlenül se jusson eszedbe a Bridget Jones-féle hatalmas bugyit felvenni aznap este. A táskádban mindig legyen óvszer, sminklemosó pamacs, hajkefe, és kevés smink, hogy reggel rendbe tudd tenni magad.


Semmi sem muszáj


Ha reggel arra ébredsz, hogy valaki horkol melletted, akihez semmi kedved és csak egy nagy tévedésnek bizonyult, nem kell ott maradnod egy közös reggelire, nyugodtan lépj le. Menj ki a fürdőbe, készülj el, és munkára vagy egy reggeli üzleti kávéra hivatkozva, nyugodtan gyere el.

Ha nálad vagytok, és nem akarod, hogy a lepedőmutatvány után nálad érje a reggel, mondd meg neki, hogy a barátod nemsokára hazaér, látni fogod, ahogy kiugrik az ablakon.


Jó reggelt!


Ha szerencsés vagy, és olyan pasi mellett ébredsz fel reggel, aki ugyanolyan elbűvölő, mint az este folyamán volt, jól kell keverned a kártyáidat, ha még látni akarod később is. Ha nálad vagytok, kérdezd meg, hogy veled tart-e reggelizni, ha igen, készíts valami finomat és egyszerűt.

Ha nála vagytok, távozz, mielőtt felébredne, hagyj egy cetlit a neveddel és telefonszámoddal, és ajánlj fel egy esetleges kávézást. Ez kíváncsivá fogja tenni, és elérheted, hogy újra látni akarjon. Add tudtára, de csak finoman, hogy testi képességeinél esetleg többre is kíváncsi vagy.


Az első éjszaka trükkjei


Sok nőt azért tart vissza az egyéjszakás kaland, mert fél, még akkor is (pláne akkor), ha nagyon tetszik a pasi. Ha úgy gondolod, hogy a fickó annyira bejön neked, hogy jó lenne az egyéjszakás kalandból plusz két, három, vagy több éjszakát faragni, akkor igazán körültekintőnek kell lenned. Ha attól tartasz, hogy elrontasz valamit, és csalódást okozol, fogadj szót nekünk - aligha követsz el hibát, meglátod.


Fokozd érzékiségedet


Ne a lakásban gondolj először az ágyra. Játssz el a gondolattal már a szórakozóhelyen, abban a pillanatban, ahogy megfogalmazódik benned a gondolat, hogy belemész a kalandba. Melegíts be: tippeld meg, mit fog csinálni ő, és te mivel viszonzod.

Képzeld el meztelenül


Míg várod, hogy megérkezzetek valamelyikőtök lakására, képzeletedben máris vetkőztesd le a fickót. Lásd ruha nélkül: karjait, fenekét, nemi szervét. Az ágyban így már aligha fogsz elbátortalanodni.

Előjáték az előszoba előtt


Az előjáték nemcsak az ágyikóban kezdődhet - hanem már a szórakozóhelyen, a kocsiban, vagy az utcai félhomályban.

Vidd haza


Ismert terepen felszabadultabban viselkedsz. Nem kell megkérdezned, hol a fürdőszoba, és hogy a múlt héten vagy a múlt nyáron volt-e utoljára ágyneműcsere.

Hergeld fel!


Érintsd meg. Használj ki minden alkalmat, simogasd arcát, kezét, mellkasát, fenekét... már a kezdetek kezdetén. Ízlelgesd a száját, engedd kalandozni kezeit. Hozd tűzbe a testedet, és persze az övét is. Meglátod, mire a szexre kerül sor, iszonyúan fel lesz tüzelve, és megőrül érted. Ez neked is önbizalmat ad majd.

Beszélgetés közben nézz mélyen a szemébe


Közben pedig gondolj a szexre. A művelet fokozza a vágyserkentő hormonok termelődését.

Nem dráma ez


Komoly ábrázat, mély redők, remegő szájszél, ártatlan pislogás - felejtsd el. Mosolyogj, nevess, légy szórakoztató és vidám. Ez egy játékos pillanat, igyekezz így megélni.

Ha van rá idő, gyújts gyertyákat


A gyertyafény nagyszerű hangulatot teremt a szerelem számára: nincs nappal, de félelmetes éjszaka sem. Látsz, mégis le tudod győzni esetleges szégyenlősségedet. Arról nem beszélve, hogy gyertyafényben még az apró testi problémák is semmisnek tűnnek.

Igyatok pezsgőt


Kedvezően hat, a legutolsó gátlásokat is megszünteti. Nem kell persze lehajtani egy egész üveggel. Lesz még olyan pillanat, amikor inni szeretnétek, másrészt 3-4 pohár pezsgővel a gyomrában a fickó hamar elálmosodik.

Vetkőztesd le, és fürödjetek együtt


Ne legyél gátlásos. Lépj akcióba! Vetkőztesd le a pasit, majd te is vetkőzz le. A forró fürdő kedvezően hat a nemi hormonokra. Illatos vízbe telepedjetek bele, szappanozzátok végig egymást, majd pedig együtt zuhanyozzatok. Utána jöhet egy finom masszázs, kezdésnek nem rossz. Illatos olajjal vagy hidratáló krémmel masszírozd át a pasit. Kezdd a tarkón, majd jöhet a váll, a csípő, a fenék. Utána a másik oldal: nyak, kar, mellkas, has, combok... Lassan csináld, csukott szemmel, és összpontosíts a folytatásra.

Ne legyél passzív


Kezdeményezz, hozakodj elő mindig valami ötletessel és újjal. A legtöbb férfi kedveli a nő szenvedélyes fellépését.

Csak semmi száguldás


Ha tíz perc alatt végeztek, aligha lesz felejthetetlen az első éjszaka, és sem biztos, hogy lesz folytatása. Ne engedd kapkodni. Nyugtass meg, ha túl gyors a tempó. Legyen inkább őrjítőén lassú. Elvégre az egész éjszaka rendelkezésetekre áll, nem igaz?

Simogasd mindenütt


Lassan tedd, simogasd egész testét, fokozatosan juss el az erogén zónákig. Használd az ujjaidat, körmeidet, ajkadat, nyelvedet, mellbimbóidat, hajadat - akár egy tollpihét, jégkockát, gyöngysort, selyemsálat...

Ne színlelj orgazmust


Még ha általában nincs is ilyen problémád, elképzelhető, hogy első alkalommal nem sikerül a dolog. Ne úgy indulj neki: vajon én is élvezni fogom? Semmi probléma. Legközelebb biztosan összejön.

Enged el magad


Az öröm, az élvezet ragályos. Ne tartsd vissza sikolyaidat, nyögéseidet. Sírj, kiabálj, ha így jobban esik. Ne röstelld önmagad – ez a legfontosabb! A többi már nem rajtad múlik.









Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL