¼ csésze borecet
1 evőkanál citromlé
2 gerezd zúzott fokhagyma
2 teáskanál szárított oregano
Só és bors, ízlés szerint
2/3 csésze extra szűz olívaolaj
2 csésze penne, fogkeményre főzve
10 koktélparadicsom félbevágva
1 kisebb lilahagyma aprítva
1 zöld kaliforniai paprika aprítva
1 piros kaliforniai paprika aprítva
½ uborka szeletelve
½ csésze fekete olíva olaj
½ csésze feta sajt
1. Egy kis tálban keverd össze a borecetet, a citromlevet, az olíva olajat, a sót, borsot, az oregánót és a fokhagymát.
2. Egy nagyobb tálban vegyítsd össze a tésztát, a paradicsomot, a hagymát, a paprikákat, az uborkát és az olívát.
3. Öntsd le az öntettel, majd szórd meg fetával. A tálalásig pihentesd.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...