Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Olasz "antipasto" tésztasaláta

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

½ csésze, darabolt olíva
¾ csésze extra szűz olívaolaj
½ csésze balzsamecet
1 evőkanál friss bazsalikom
1 teáskanál só
Frissen őrölt feketebors, ízlés szerint
½ kg makaróni, fogkeményre főzve
20 dkg szalámi, darabolva
20 dkg pepperoni, darabolva
20 dkg provolone sajt, darabolva
2 db zöld paprika, darabolva
3 db paradicsom, darabolva
1 db hagyma, darabolva

 

Elkészítés:

Egy kisebb tálban keverd össze az olívaolajat, a balzsamecetet, a bazsalikomot a sót és a borsot.

Egy nagyobb tálban vegyítsd össze a tésztát a szalámit, a pepperónit, a sajtot, a paprikát, a paradicsomot és a hagymát.

Majd öntsd le az öntettel és keverd össze. A tálalásig pihentesd.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL