10 dkg borsó
2 fej, aprított brokkoli
2 evőkanál dijon mustár
2 evőkanál reszelt lilahagyma
1/3 zöldségolaj
2 evőkanál fehér ecet
Só és frissen őrölt bors, ízlés szerint
2 zellergyökér, darabolva
½ ananász, darabolva
1 vidalia hagyma, darabolva
Fél kg rotini tészta, fogkeményre főzve
1. Egy kisebb tálban keverd össze a mustárt, a lilahagymát, az olajat és az ecetet. Sózd és borsozd.
2. Keverd össze a brokkolit, a borsót és párold meg, de ne legyen puha. Majd hagyd száradni és hűlni.
3. Egy nagyobb tálban vegyítsd a tésztát, a zellert, az ananászt és a vidalia hagymát. Ha kihűlt a brokkoli és a borsó add hozzá. Majd öntsd le az öntettel és keverd össze. A tálalásig pihentesd.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK