SZÉPSÉG

A legfrissebb hajdivat

Szerző:
Szabó Anna
A trendet az utca embere éppúgy diktálja, mint a kifutók modelljei. Ha nem hiszed, nézd meg következő összeállításunkat, melyben neves szalonok mestereinek hajkreációját mutatjuk be!

 

Még forróbb haj

Finom jégfehér szőkeség, felpuhítva a melegebb mézarany csíkokkal, majd megtépve – igazi érzékiség.

 

 

Megbolondított barnaság

A természetesnek ható barna színt, finom szőke csíkokkal dobták fel. Ezzel idézik a nyár fülledt melegségét, a strandon töltött nap ragyogó hatását.

 


 

Zilált hullámok

„Amikor a strand haj találkozik a hullámokkal” – ezt a művészi leírást adták alkotói a képen látható frizurának. Az előzővel csak annyiban egyezik meg, hogy a napszítta hatást melírozással érték el. Ezután körkefe segítségével hullámosra szárították, majd a haj alsó részét feltupírozták.

 


 

Gyöngyöm, gyöngyöm…

Ez a szöszi frizura, mind formájában, mind színében a gyöngyöt idézi. Egyszerre hűvösen elegáns és manószerű.



 

Aszimmetrikus bubi

Egyre divatosabb a bubifrizura, sőt van, aki már talán kicsit unja is. Bátraknak ajánljuk ezt a színében pirospaprikát idéző aszimmetrikus bubifrizurát.

 

Fond kontyba!

Ha alkalmi frizura kell a kánikulában, akkor ezt neked találták ki. Bár nem árt előtte kipróbálnod, mert bizonyos arcformákhoz kissé szigorú viselet lehet. De mindemellett szoros és ragyogó!


 

Erős és szexi

Az erős, fejtetőre tűzött lófarok egyszerre édes és szexi, valamint nem utolsósorban a ma oly divatos ’80-as éveket idézi.

 

Platina androgün

Férfias mégis nőies, mint ma a modellek általában úgy hordozza ezt a kettőséget ez a hajkreáció. Nem annyira új találmány, alig 5-10 évvel ezelőtt nagy divatja volt, úgy tűnik ismét előre tör…

 

 

Te is szeretnél a legújabb trend szerinti frizurát?
Vagy egyszerűen hosszú és dús hajkölteményre vágysz?

Te is elégedetlen vagy a hajaddal? Rövid, vékonyszálú, silány, és nem nő rendesen? Keresd fel a Gyémánt Hajklinikát, ahol magasan képzett szakemberek lesznek a segítségedre! Néhány óra alatt Neked is megvalósulhat az álmod!

GYÉMÁNT HAJKLINIKA

1035. Budapest, Raktár u. 4.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL