450 g bélszínt
1 evőkanál napraforgóolaj
15 g vaj
1 nagy fej hagyma felkockázva (nem kell nagyon apróra)
250 g gomba felkockázva
280 ml készen kapható savanyú krém
1 evőkanál mustár
1 evőkanál aprított petrezselyem
1. Vágd a bélszínt ujjnyi vastag csíkokra. Majd forrósítsd fel a vajat és az olajat. Süsd aranybarnára húscsíkokat. Ha kész vedd ki a zsiradékból és tedd félre, de közben tartsd forrón az olajos-vajas keveréket. Dobd a serpenyőbe a hagymát, és párold puhára. A gombákat is add hozzá, és egészen addig süsd míg meg nem puhul.
2. Tedd vissza ebbe a keverékbe a húst, majd keverd bele a savanyúkrémet, és a mustárt. Ha felforrt, szórd meg a petrezselyemmel, és végül hagyd még egy utolsót rottyanni.
3. Köretként főtt rizst vagy brokkolit tálalj mellé.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK