GASZTRO

Gőzölt lazaccsomagok

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

4 darab lazac steak
2 evőkanál maszala massza
2 evőkanál alacsony zsírtartalmú joghurt
2 darab újhagyma felaprítva
1 teáskanál kapor durvára vágva
Fél lime frissen facsart leve
2 evőkanál zsíros tejföl
Só és bors
4 darab 20x20 centiméter átmérőjű alufólia kocka

 

Elkészítése:

1. Egy edényben keverd össze a maszalamasszát az alacsony zsírtartalmú joghurttal. Tedd bele a lazacot, és jól pácold be vele. Addig vágd ki az alufóliából a kockákat, majd először a felaprított újhagymát, arra pedig a lazacot, a lazac tetejére kevés kaprot tegyél, és csomagold be.

2. Előmelegített sütőben, 180 ºC-on süsd 15-20 percen keresztül.

3. Egy edényben keverd össze a lime levét és a zsíros tejfölt, sózd, borsozd.

4. Vedd ki a sütőből a gőzölgő csomagokat, és tálalj mellé sárgarépasalátát vagy egyszerűen rizst.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL