Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Nap

 

Nap

A Nap bolygóciklus szülöttei nagyon szeretik a pénzt, a csillogást, a kényelmet. Hiúságuk folytán szeretnek dicsekedni azzal, hogy milyük van

Merész vagy és kockázatvállaló, főleg, ha az anyagi előrejutás a tét. Irányító típus vagy, még az egészen kicsi dolgokban is szereted az irányítást a saját kezedben tartani. Szeretsz egyedül döntéseket hozni, amiért vállalod a felelősséget. Nehezen fogadsz el tanácsot másoktól.
Ha valami nem az elképzeléseidnek megfelelően alakul, még akkor sem fogadod el senki támogatását, ugyanis büszkeséged nem engedi, hogy kimutasd gyengeségedet. Ha bajban vagy, inkább megvonsz magadtól bizonyos dolgokat vagy csendben szenvedsz, amíg meg nem oldódnak.

Munkádban fontos számodra az önmegvalósításra. Optimista vagy, minden helyzetben meglátod a kiutat és hiszed, hogy amit elterveztél, azt végre is tudod hajtani. Keresed az olyan helyzeteket, ahol a magad ura lehetsz, és önálló döntéseket hozhatsz. Minden feladatot igyekszel a legjobb tudásod szerint végrehajtani. Ha ez mégsem sikerül és valaki kritizálja munkádat, megsértődsz. Ilyenkor nehezen látod be a hibádat, inkább te is hibázhatsz másokat, és őket okolod sikertelenségedért.

Magánéletedben kissé kicsapongó vagy. Szeretsz flörtölni, hódítani. Társaddal azonban érzelmileg és anyagilag is bőkezű vagy, mindent megadsz neki addig, amíg szeretetet, megbecsülést, rajongást és csodálatot kapsz cserébe. Ha nem kapod meg mindezt, akkor elkerülhetetlen a félrelépés. Gyorsan keresel valaki mást, aki megadja neked, amire szükséged van.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL