Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Szentgyörgyi májpuffancs

Szerző:
Szabó Anna


Hozzávalók:

30 dkg csirkemáj
1 közepes fej vöröshagyma
2 dkg zsír
2 tojás
1 evőkanál liszt
1 evőkanál zsemlemorzsa
1 csokor petrezselyem zöldje

Bors
Zsiradék

 

Elkészítése:

1. A májat elkaparjuk, szétmorzsoljuk. Hozzáadjuk a 2 dkg zsíron megpirított vöröshagymát, a tojássárgájákat, az evőkanálnyi lisztet, a zsemlemorzsát, a sót, a borsot és az apróra vágott petrezselyemzöldjét.

2. Elkeverjük az egészet, és végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is könnyedén beleforgatjuk.

3. Evőkanállal kiszaggatjuk és forró zsírban vagy olajban kisütjük mindkét oldalát pirosra.

4. Salátával tálaljuk.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL