200g őrölt mogyoró
2 dl cukor
1 evőkanál burgonya- vagy kukoricakeményítő
2 tojás
Egész mogyorók
1. Keverjük össze valamennyi hozzávalót, az egész mogyorók kivételével. Két teáskanál segítségével helyezzünk tésztahalmokat kikent, vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe.
2. Nyomjunk egy-egy szem egész mogyorót mindegyik halom közepébe. Süssük a sütő középső rácsán nagyjából 8 percig. Hagyjuk a tepsiben kihűlni.
3. Ezek a kekszek frissen a legfinomabbak. Amit nem eszünk meg belőle első nap, azt inkább fagyasszuk le.
A sütő hőmérséklete: 200 ºC, légkeverésesé: 175 ºC.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK