60 dkg csirkemáj
16 g só
3 g fehérbors
csipetnyi szerecsendió
fél fej vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma, ízlés szerint
1. A májat mossuk meg, majd vágjuk 1cm vastag csíkokra. Tegyük egy cseréptálba, majd a fűszerekkel alaposan dörzsöljük be. Hagyjuk állni 12 órát.
2. Vegyük ki a májat a pácoló edényből. Tegyük bele egy hőálló tálba, légmentesen zárjuk le és tegyük bele durván 2 cm-es forrásban levő vízbe. Így állítsuk 40 percre a sütőbe, majd vegyük ki és hagyjuk kihűlni.
3. A vöröshagymát és a fokhagymát turmixgépben pépesítsük, majd adjuk hozzá a májat, és keverjük egyneműre. Isteni előétel pirítóssal.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK