Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Almás-sonkás szendvics

Szerző:
Szabó Anna
Csajosan megbolondított szendvics, amit még a pasik is szívesen befalnak.

 

 

 


Hozzávalók:

2 tojásból francia majonéz (lehet 500 ml-es bolti majonéz)
1 dl tejföl
3-4 alma
Gépsonka
Zsúrkenyér
Vaj

 

Elkészítése:

A majonézt a tejföllel hígítjuk, és a meghámozott, apróra vágott almát belekeverjük. A zsúrkenyeret a szokásos módon felszeleteljük, a vajjal nagyon vékonyan megkenjük, ráterítünk egy sor almás majonézt és egy vékony szelet sonkával borítjuk.

A sonka alatt levő vastag krém kellemes, pikáns ízt ad a különben nagyon unalmas ízű sonkás szendvicsnek.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL