1 közepes nagyságú káposzta (fehér)
40 dkg ementáli vagy edami sajt
4-5 alma
40 dkg cserkészkolbász
Kisebb ecetes uborkák
Az almát meghámozzuk, és a sajttal egyforma nagyságú, félujjnyi vastag kockákra vágjuk. A kolbászt meg az uborkát felszeleteljük.
Fogpiszkálóra alulra egy alma-, rá egy sajtdarabkát feltűzünk, és szorosan egymás mellé a külső leveleitől megtisztított káposztába szúrjuk.
Mellé egy kolbász-uborka „tüske” kerül, és ezt egymással váltogatva addig folytatjuk, amíg a káposztát be nem borítják ezek az ízes falatkák. (A káposztafej torzsáját előzőleg egyenesre kell vágni, hogy a káposzta megálljon.)
A körültűzdelt káposztafejet tálra állítjuk, és italhoz kínáljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK