30 dkg vöröshagyma
1 dl olaj
3 paradicsompaprika
1 szép padlizsán
2 dl paradicsomlé
Só, őrölt bors
A megforrósított olajban a karikákra vágott hagymát megpirítjuk, a cikkekre vágott paprikát beletesszük, és puhára pároljuk.
Közben sütőben a padlizsánt megsütjük, a bőrét lehúzzuk, és a húsát műanyag vagy fakéssel összevágva, a paprikához adjuk.
A paradicsomlével felengedjük, megsózzuk, megborsozzuk, és sűrűre főzzük.
Ha nagyobb mennyiséget készítesz belőle, kis üvegekbe töltve, lekötve, egy napig szárazgőzben tartósítva, egész télen át eláll.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK